ßßß
 
            
        
 SKŁADNIKI2 piersi z kurczakaopakowanie mrożonego szpinaku ( świeży w lecie polecany)przyprawa do kurczaka lub sos sojowy1/2 opakowania sera fetta2 ząbki czosnku1 cebulasól , pieprz do smakuWYKONANIEPierś z kurczaka płuczemy. Każdą polówkę należy przekroić na połowę i lekko rozbić. Przyprawić sosem sojowym lub przyprawą do kurczaka.
SKŁADNIKI2 piersi z kurczakaopakowanie mrożonego szpinaku ( świeży w lecie polecany)przyprawa do kurczaka lub sos sojowy1/2 opakowania sera fetta2 ząbki czosnku1 cebulasól , pieprz do smakuWYKONANIEPierś z kurczaka płuczemy. Każdą polówkę należy przekroić na połowę i lekko rozbić. Przyprawić sosem sojowym lub przyprawą do kurczaka. Szpinak przygotować wg. przepisu na tej stronie TURozłożyć na płatach z piersi. Zwinąć w rulon i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Szpinak przygotować wg. przepisu na tej stronie TURozłożyć na płatach z piersi. Zwinąć w rulon i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
 Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200 stopniach C ok.40 min.
Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200 stopniach C ok.40 min. SMACZNEGO Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
SMACZNEGO Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.