Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegoliście różnych
sałat według uznania
kukurydza konserwowa 2 łyżek stołowych
papryka 0,5 sztuk
rzodkiewki 5 sztuk
pomidorki małe 4 sztuk
ogórek zielony 0,5 sztuk
koper posiekany 2 łyżek stołowych
olej 1 łyżek deserowych
musztarda 0,5 łyżek deserowych
sól 1 szczypta
cukier według uznania
sok z cytryny według uznaniaWykonanie:Sos:
olej połączyć z
musztarda, dodać do smaku
sok z cytryny, szczyptę
soli i odrobinę
cukru.
Sałatę umyć, osuszyć i dać do salaterki, dodać oczyszczoną i pokrojoną w paski
paprykę, umyty i pokrojony w plasterki
ogórek ( ze skórką) i
rzodkiewkę oraz
kukurydzę.
Sałatkę polać sosem i wstawić do lodówki, przed podaniem wymieszać i posypać
koprem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: