ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegoliście różnych sałat według uznaniakukurydza konserwowa 2 łyżek stołowychpapryka 0,5 sztukrzodkiewki 5 sztukpomidorki małe 4 sztukogórek zielony 0,5 sztukkoper posiekany 2 łyżek stołowycholej 1 łyżek deserowychmusztarda 0,5 łyżek deserowychsól 1 szczyptacukier według uznaniasok z cytryny według uznaniaWykonanie:Sos: olej połączyć z musztarda, dodać do smaku sok z cytryny, szczyptę soli i odrobinę cukru.Sałatę umyć, osuszyć i dać do salaterki, dodać oczyszczoną i pokrojoną w paski paprykę, umyty i pokrojony w plasterki ogórek ( ze skórką) i rzodkiewkę oraz kukurydzę. Sałatkę polać sosem i wstawić do lodówki, przed podaniem wymieszać i posypać koprem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: