ßßß
Składniki:3/4 kapusty pekińskiej2 marchewki3 łyżki jogurtu3 łyżki majonezu2 łyżeczki musztardy sarepskiej Parczewsok z cytryny (u mnie z plasterka)sól i pieprzPrzygotowanie:Kapustę szatkujemy, lekko solimy, skrapiamy sokiem z cytryny, mieszamy i odstawiamy na 5 minut.Marchewkę obieramy i ścieramy do kapusty na grubych oczkach.W małej miseczce mieszamy jogurt z majonezem i musztardą. Jeśli waszej kapusty wyjdzie więcej należy zwiększyć ilość tych składników, aby pokryły cała kapustę.Zawartość miseczki łączymy z kapustą, całość doprawiamy pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy, próbujemy. Odstawiamy do lodówki na 10 minut. Po tym czasie wyciągamy i próbujemy, opcjonalnie doprawiamy.Surówkę podajemy do obiadu.Smacznegośroda, 27 kwietnia 2016, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyZdrowe smoothie z ...Mocno orzechowe ciasteczka. ...Smażony ryż z jajkiem i ...Surówka obiadowa z kapusty ...Chrupiące kawałki kurczaka w ...Puszyste ciasto cytrynowe z ...Tortille z lekko pomidorową ...Natura, smak i radość moich ...Orkiszowe placuszki z jabłkiemPropozycja obiadowa. Mielone ...
Słodkie okruszkiSPIS TREŚCI (OBRAZKOWY)Proszę o cierpliwość. Spis (treści) w fazie przygotowań. Inna nawigacja po blogu - wróć na stronę główną -> Wybierz kategorie, która Cię interesuje
Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Prawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramPisz blog