Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor JustynaCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (8 głosów)Kanapki wiosenne - składniki:1 świeży ogórek1 świeży pomidor1-2 rzodkieweknatkaszczypiorku3-4 plastrów sera żółtegomasło lub margaryna3-4 kromki chleba3-4 liści sałatysól i pieprzKanapki wiosenne - sposób przygotowania:Kanapki posmarować masłem lub margaryną i położyć na nie sałatę. Następnie na sałatę położyć ser. Ogórka, pomidora i rzodkiewkę pokroić w plastry i położyć na kanapki. Natkęszczypiorku pokroić i płożyć na kanapki, a następnie położyć na kanapki.Doprawić do smaku solą i pieprzem. SmacznegoPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu