ßßß Cookit - przepis na Faszerowane ogórki

Faszerowane ogórki

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor czekoladkam
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Ilość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (3 głosy)
Faszerowane ogórki - składniki:
2 ogórki
2 jajka
sól
pieprz
natka pietruszki
kawałek czerwonej papryki
pomidor
2 rzodkiewki
śmietana
Faszerowane ogórki - sposób przygotowania: Ogórki przekroić wzdłuż, wyjąć pestki, pozostawić ściankę grubości ok. 1/2 cm. Jajka ugotować, drobniutko pokroić, doprawić, dodać drobno posiekaną paprykę, pomidora, rzodkiewki, natkę oraz śmietanę. Dokładnie wymieszać. Farszem napełnić ogórki. Zawinąć w folię i na co najmniej pół godz. wstawić do lodówki.
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-20905640/faszerowane ogorki/p