Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor
czekoladkamCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)Faszerowane
ogórki - składniki:2
ogórki2
jajkasólpieprznatka pietruszkikawałek
czerwonej paprykipomidor2
rzodkiewkiśmietanaFaszerowane
ogórki - sposób przygotowania:
Ogórki przekroić wzdłuż, wyjąć pestki, pozostawić ściankę grubości ok. 1/2 cm.
Jajka ugotować, drobniutko pokroić, doprawić, dodać drobno posiekaną
paprykę,
pomidora,
rzodkiewki,
natkę oraz
śmietanę. Dokładnie wymieszać. Farszem napełnić
ogórki. Zawinąć w folię i na co najmniej pół godz. wstawić do lodówki.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu