Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Krystyna FrydmanCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)ćwierć kilo
serapomidormały zielony
ogórekpęczek
koperkusól i
pieprz do smaku3 łyżki
śmietanki (gdyby
ser był za suchy)Wiosenny biały
serek - sposób przygotowania:
Ser pokruszyć w rękach,
ogórek i
pomidor pokroić w drobną kostkę, drobniutko posiekać
koperek. Dodać
przyprawy i wymieszać. Gdyby
serek był zbyt suchy, dodać
śmietankę.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu