Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztukrokpol 100 gramów
natka pietruszki 1 łyżek deserowych
śmietana 1 łyżek stołowych
orzechy włoskie według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane
jajka przekroić. Utrzeć
żółtka z rozdrobnionym rokpolem, posiekaną
natką,
śmietaną oraz kilkoma
orzechami. Doprawić do smaku
pieprzem oraz
solą. Farszem napełnić
białka jaj i udekorować w/g własnego uznania.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z
seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: