ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojajka 2 sztukrokpol 100 gramównatka pietruszki 1 łyżek deserowychśmietana 1 łyżek stołowychorzechy włoskie według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane jajka przekroić. Utrzeć żółtka z rozdrobnionym rokpolem, posiekaną natką, śmietaną oraz kilkoma orzechami. Doprawić do smaku pieprzem oraz solą. Farszem napełnić białka jaj i udekorować w/g własnego uznania.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: