Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Kiełbasa kanapkowa
Szynka konserwowa z
galaretką ... »Konserwa z
wędzonej makreli w wykonaniu Arkadiusza

6 sztuk
wędzonej makreliWielka puszka
pomidorów4 wielkie
cebuleJeden sweet
chilli sauce sos
Ziele angielskie zmielone
Kolendra mielona odrobina
Sok z ananasa puszka
CzosnekPieprz,
sól,odrobina
mioduMakrele po uwędzeniu odstawiamy aż ostygną później obieramy wielkie kawałki widelcem (nie rozdrabniać wyjdzie błoto)
Pomidory z puszki(bardzo dobrej jakości) do garnka , traktujemy blenderem, gotujemy na bardzo małym ogniu w trakcie gotowania dodajemy wszystkie
przyprawy, gotujemy tak długo aż uznamy że
woda odparowała, wystudzić dodać
makrelę delikatnie wymieszać!

Pakujemy do słoiczków!Smacznego Arkadiuszniedziela, 09 listopada 2014, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter