ßßß
6 sztuk wędzonej makreliWielka puszka pomidorów4 wielkie cebuleJeden sweet chilli sauce sosZiele angielskie zmieloneKolendra mielona odrobinaSok z ananasa puszkaCzosnekPieprz,sól,odrobina mioduMakrele po uwędzeniu odstawiamy aż ostygną później obieramy wielkie kawałki widelcem (nie rozdrabniać wyjdzie błoto)
Pomidory z puszki(bardzo dobrej jakości) do garnka , traktujemy blenderem, gotujemy na bardzo małym ogniu w trakcie gotowania dodajemy wszystkie przyprawy, gotujemy tak długo aż uznamy że woda odparowała, wystudzić dodać makrelę delikatnie wymieszać!
Pakujemy do słoiczków!Smacznego Arkadiuszniedziela, 09 listopada 2014, beiotpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisyMielonka z dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, soleniePolędwiczki z warchlakaPolędwica i szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z kaczkiDzika kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL Wood.nPisz blogzamów newsletter