ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegobułki do hot dogów 4 sztukparówki Paryżanki ZM Pekpol 4 sztukduża czerwona cebula 1 sztukogórki konserwowe 2 sztukolej 2 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkiwędzona papryka w proszku 1 łyżek deserowychsos worcester 2 łyżek stołowychmusztarda 3 łyżek stołowychketchup 4 łyżek stołowychmiód 150 mililitrówsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Parówki i bułki podpiec lekko na grillu. Składniki na sos wymieszać. Cebulę i ogórki posiekać w kosteczkę. Bułkę posmarować od wewnątrz sosem, ułożyć w niej parówkę, cebulę i ogórki.Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: