Wykonanie
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 0 0 Flares ×Uwielbiam domowe smarowidła, bynajmniej wiem co jem, a dodatkowo
mogę wybrać swoje ulubione dodatki, te na które akurat mam ochotę, dziś polecam Wam
twarożek z
oliwkami,
oregano i
czerwoną fasolą, pyszna propozycja na śniadanie, co więcej podałam go ze świeżo upieczonym
chlebem pomidorowym bez wyrabiania, czego chcieć więcej ? Smacznego !
Składniki:200 g
serka wiejskiego10
oliwek2 łyżki
czerwonej fasolikilka gałązek
oreganosól,
pieprzPrzygotowanie:
Serek zmiksować.Dodać 9 posiekanych
oliwek,
oregano oraz
fasolę. Doprawić
solą i
pieprzem.Smacznego!Przygotowanie domowej pasty do
chleba jest, jak widzicie banalnie proste. Wystarczy odrobina czasu, mikser i już możemy cieszyć się czymś smacznym i niecodziennymAniaPowiązane notki:2 w 1
sałatka z
tuńczyka z paluszkami surimi lub smakowita pasta do
chlebaKremowa pasta z
kurczakaPancakes bezglutenowe z sosem z
fasoli i
miodemMięsna Pizza pełnoziarnista z
ananasem i
oliwkami + sos ( Walentynki )
Czosnkowy twarożek z
ziołami i
czarnuszką czyli zdrowy początek dnia