ßßß
Pyszna pasta na kanapki. Lekko kwaskowy smak dają ogórki kiszone. Pasuje zarówno na śniadanie i kolację.Pasta rybnaSkładniki1 makrela wędzona4 średnie ogórki kiszone ( )0,5 papryki czerwonej3 jaja1 mała czerwona cebula1 łyżka jogurtu greckiego1 łyżka musztardypieprz, sól do smakuSposób przygotowaniaKrok 1Jaja gotujemy na twardo i kroimy w kostkę wraz z ogórkami, papryką i cebulką. Mieszamy z makrelą, którą uprzednio dokładnie pozbywamy ości. Dodajemy jogurt, musztardę, sól i pieprz do smaku. Opcjonalnie możemy dodać trochę soku z cytryny.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 7.5/ 10 (2 votes cast)Pasta rybna, 7.5 out of 10 based on 2 ratingsPodobne wpisyWarstwowa sałatka warzywnaSałatka śledziowa z paprykąPasta z wędzonej ryby i fetyRybna pasta z oliwkami i awokadoSałatka z pieczonym indykiem i papryką