ßßß
Jeśli masz ochotę na miłą odmianę śniadania to polecam tą pastę. Kapary i feta nadają jej charakterystyczny, ciekawy posmak.Składniki1 makrela wędzona (może być też inna wędzona ryba)0,5 opakowania sera typu feta3 łyżki jogurtu greckiego (może być zwykły )2 łyżki kapary0,5 czerwonej cebulipieprz (najlepiej świeżo mielony)Sposób przygotowaniaKrok 1Makrelę wyjmujemy ze skóry i ości. Wkładamy do miski. Dodajemy ser feta, kapary, pokrojoną w kostkę cebulkę i jogurt. Przyprawiamy pieprzem. Soli nie dodawałam, bo składniki same w sobie są dość słone. Wszystko mieszamy do połączenia składników.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (1 vote cast)Pasta z wędzonej ryby i fety, 10.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisyPtysie francuskie z pastą rybnąPasta rybnaRybna pasta z oliwkami i awokadoFeta z bazylią w cieście francuskimSzpinak z pastą jajeczną