ßßß
Cookit - przepis na Pasta z ryby wędzonej i fety
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasta z ryby wędzonej i fety
Składniki
Makrela wędzona
Ryby wedzone
Ser
Feta
Jogurt grecki
Kapary
Czerwona cebula
Pieprz
Pasta rybna
Oliwki
Awokado
Bazylia
Szpinak
Pasta jajeczna
Wykonanie
Jeśli masz ochotę na miłą odmianę śniadania to polecam tą pastę.
Kapary
i
feta
nadają jej charakterystyczny, ciekawy posmak.Składniki1
makrela wędzona
(może być też inna
wędzona ryba
)0,5 opakowania
sera
typu
feta
3 łyżki
jogurtu greckiego
(może być zwykły )2 łyżki
kapary
0,5
czerwonej cebuli
pieprz
(najlepiej świeżo mielony)Sposób przygotowaniaKrok 1
Makrelę
wyjmujemy ze skóry i ości. Wkładamy do miski. Dodajemy
ser feta
,
kapary
, pokrojoną w kostkę
cebulkę
i
jogurt
. Przyprawiamy
pieprzem
.
Soli
nie dodawałam, bo składniki same w sobie są dość słone. Wszystko mieszamy do połączenia składników.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (1 vote cast)Pasta z
wędzonej ryby
i
fety
, 10.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisyPtysie francuskie z
pastą rybną
Pasta rybna
Rybna pasta
z
oliwkami
i
awokado
Feta
z
bazylią
w cieście francuskim
Szpinak
z
pastą jajeczną
Źródło:
http://coolinarnie.pl/2013/02/3263/pasta-z-wedzonej-ryby-i-fety
Przepisy powiązane
Pasta rybna
Sałatka z tortellini
Sałatka z ryżu, awokado, pomarańczy i fety
Papryka faszerowana serem feta
Chlebowe smarowidło - dietetyczna pasta rybna
Składniki powiązane (0)