Wykonanie
Przepis znalazłam w gazetce Przyślij przepis, Sał
atki i surówki (nr 24 - 5/2011). Pol ecam, jest naprawdę pyszna.

Składniki:1 podwójna
pierś z kurczakamały słoik
selera1
czerwona papryka1 puszka
kukurydzy2-3
ogórki kiszon e3
jajka200 ml
jogurtu naturalnego3-4 łyżki
majonezu3 łyżeczki
musztardysól,
pieprzprzyprawa do drobiuolej do smażenia
mięsaSposób przygotowania:1.
Pierś z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kosteczkę. Obsypujemy
przyprawą do drobiu, odstawiamy na pół godziny, a następnie obsmażamy
mięso na
oleju. Odsączamy na papierowym ręczniku.2.
Paprykę,
ogórki kiszone i u gotowane
jajka kroimy w kostkę.
Kukurydzę i
selera odsączamy z zal ewy.3. Wszystkie skł a dniki mieszamy ze sobą, dodajemy
jogurt,
majonez,
sól,
pieprz,
musztardę . W razie potrzeby doprawiamy.Smacznego!!!