ßßß
Składniki:1 podwójna pierś z kurczakamały słoik selera1 czerwona papryka1 puszka kukurydzy2-3 ogórki kiszon e3 jajka200 ml jogurtu naturalnego3-4 łyżki majonezu3 łyżeczki musztardysól, pieprzprzyprawa do drobiuolej do smażenia mięsaSposób przygotowania:1. Pierś z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kosteczkę. Obsypujemy przyprawą do drobiu, odstawiamy na pół godziny, a następnie obsmażamy mięso na oleju. Odsączamy na papierowym ręczniku.2. Paprykę, ogórki kiszone i u gotowane jajka kroimy w kostkę. Kukurydzę i selera odsączamy z zal ewy.3. Wszystkie skł a dniki mieszamy ze sobą, dodajemy jogurt, majonez, sól, pieprz, musztardę . W razie potrzeby doprawiamy.Smacznego!!!