ßßß
            
        
Ćwiartka sałaty lodowej1 duża marchewkaKilka czarnych oliwek2 pomidoryPół ogórkaSzczypioreknatka pietruszkiPół papryki zółtejPół papryki czerwonejSol,pieprz, oreganoKrem balsamiczny (nie ocet)Oliwa z oliwek
Wykonanie:Marchewkę obrać ze skórki, przekroić na pół i za pomocą obierka do warzyw wystrugać cienkie paski.Ogórek zielony również potraktować w ten sam sposób co marchewkę.Sałatę porwać na małe kawałki. Pomidor pokroić w dużą kostkę. Paprykę pokroić na wąskie paski.Wszystko wymieszać z oliwą z oliwek oraz przyprawami. Wierzch polać cienkimi paseczkami kremu balsamicznego, posypać szczypiorkiem i natką pietruszki.
Krem balsamiczny naturalny smakSmacznego !About Pani KucharkaView all posts by Pani Kucharka >< Marchewka na gęsto do obiaduOwsianka na budyniu śmietankowym z owocami i syropem z agawy >