ßßß
 
            
        
 Przygotowanie:Warzywa myjemy , osuszamy na ręczniku papierowym.Marchewki gotujemy do miękkości , odcedzamy , odstawiamy do przestudzenia.Bób gotujemy do miękkości ok 10 min , odstawiamy do przestudzenia , obieramy ze skórek.Natkę pietruszki , myjemy ,osuszamy , siekamy drobno.Obrany bób rozgniatamy tłuczkiem do ziemniaków , dodajemy natkę pietruszki.Marchew ścieramy na tarce o małych oczkach.Wszystkie składniki mieszamy dokładnie razem.Jajka roztrzepujemy z mlekiem.Na patelni rozgrzewamy olej , formujemy w dłoniach zgrabne kotleciki , obtaczamy w jajku a następnie bułce tartej.Smażymy na rumiano z obu stron.Usmażone kotlety osuszamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.SmacznegoPost navigation← Lekki , puszysty i delikatny. Słodka truskawka i kwaśna cytryna których smak dopełnia kawałek czereśni podany w porcji tortu. Połączenie orzeźwiające , idealne na lato :)Prosta , szybka , zdrowa i orzeźwiająca sałatka idealna na upalne dni. →
Przygotowanie:Warzywa myjemy , osuszamy na ręczniku papierowym.Marchewki gotujemy do miękkości , odcedzamy , odstawiamy do przestudzenia.Bób gotujemy do miękkości ok 10 min , odstawiamy do przestudzenia , obieramy ze skórek.Natkę pietruszki , myjemy ,osuszamy , siekamy drobno.Obrany bób rozgniatamy tłuczkiem do ziemniaków , dodajemy natkę pietruszki.Marchew ścieramy na tarce o małych oczkach.Wszystkie składniki mieszamy dokładnie razem.Jajka roztrzepujemy z mlekiem.Na patelni rozgrzewamy olej , formujemy w dłoniach zgrabne kotleciki , obtaczamy w jajku a następnie bułce tartej.Smażymy na rumiano z obu stron.Usmażone kotlety osuszamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.SmacznegoPost navigation← Lekki , puszysty i delikatny. Słodka truskawka i kwaśna cytryna których smak dopełnia kawałek czereśni podany w porcji tortu. Połączenie orzeźwiające , idealne na lato :)Prosta , szybka , zdrowa i orzeźwiająca sałatka idealna na upalne dni. →