ßßß



Produkty:2 KG BOCZKU BEZ SKÓRYMUSZTARDAMAJERANEKSÓLPIEPRZWYKONANIE:UMYTY BOCZEK DELIKATNIE UBIJAMY TŁUCZKIEM. NACIERAMY SOLĄ I PIEPRZEM ORAZ MAJERANKIEM,SMARUJEMY CIENKĄ WARSTWĄ MUSZTARDY.ZWIJAMY SZCZELNIE JAK ROLADĘ..OBWIĄZUJEMY WĘDLINIARSKIM SZNURKIEM.OBWIJAMY W FOLIĘ ALUMINIOWĄ .PIECZEMY W PIEKARNIKU W TEMPERATURZE 180 STOPNI 2 H PO GODZINIE PRZEWRACAMY NA DRUGI BOK.PODLEWAMY 100 G WODY .MOŻNA WYKORZYSTAĆ JAKO SOS.PO UPIECZENIU BOCZEK UKŁADAMY NA PŁASKIEJ POWIERZCHNI Z GÓRY KŁADZIEMY DESKĘ DREWNIANĄ DODATKOWO OBCIĄŻONĄ NP.2-3 TORBY CUKRU,ABY PO WYSTYGNIĘCIU NADAĆ KSZTAŁT MAŁEGO CHLEBA.Powiązany przepis:Jabłka zapiekane z miodem i cynamonembabka czekoladowaWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej