Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA
MIĘSNEbiała kiełbasa pieczona z
cebulą i
miodem


Przedstawiam Wam ciekawy przepis na pyszną potrawęProdukty:6-8 NIEDUZYCH KAWAŁKÓW
KIEŁBASY BIAŁEJ1 ŁYZKA
MUSZTARDY2 ŁYZKI
MIODU3
CEBULE2 ZĄBKI
CZOSNKU3-4 ŁYZKI
OLEJUZIOŁA PROWANSALSKIE -JAK KTOŚ LUBI
SÓL.
PIEPRZ ,
CHILIWYKONANIE:ZACZYNAMY OD MARYNATY.
OLEJ ,
MUSZTARDĘ ORAZ
MIÓD I
CZOSNEK PRZECIŚNIĘTY PRZEZ WYCISKACZ MIESZMY I ZALEWAMY
KIEŁBASĘ NAKŁUWAMY ODSTAWIAJĄC NA MINIMUM 1 H DO LODÓWKI OD CZASU DO CZASU ODWRACAJĄC.
CEBULE KROIMY W PIÓRKA PODSMAŻAMY NA PATELNI NA KONIEC DODAJEMY
SÓL,
PIEPRZ I
CHILI.DO NACZYNIA ŻARO WKŁADAMY UPIECZONĄ
CEULĘ NA TO
KIEŁBASĘ I PIECZEMY W PIEKARNIKU 50 MINUT W TEMPERATURZE 180 STOPNI. od czasu do czasu polewając zalewą.10 MINUT PRZED KOŃCEM JAK KTOŚ LUBI MOŻE POSYPAĆ
ZIOŁAMI PROWANSALSKIMI I WŁĄCZYĆ OBCJĘ GRILLA..PODAWAĆ Z WARZYWAMI U MNIE PODAJE ZAMIAST OBIADU W WIELKANOCPowiązany przepis:
sałatka z
kukurydzą,
ananasem,
serem żółtymkrewetki pikantne z
czosnkiemWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator

Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy


Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej