ßßß
 
            
         Potrzebne będą:- filety z tilapii (po 1-2 na osobę)- oliwa z oliwek- sól i pieprz- cytryna- pomidorki koktajlowe (w ilości po kilka na każdy filet)- oliwki- ulubione ziołaSposób wykonania:1) Filety rybne solimy, pieprzymy, skrapiamy cytryną i układamy na naoliwionej blasze.2) Pomidorki oraz oliwki przekrawamy na połówki, układamy na blasze.3) Całość posypujemy ziołami, skrapiamy oliwą, a następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 220 st. C i pieczemy około 15 minut.
Potrzebne będą:- filety z tilapii (po 1-2 na osobę)- oliwa z oliwek- sól i pieprz- cytryna- pomidorki koktajlowe (w ilości po kilka na każdy filet)- oliwki- ulubione ziołaSposób wykonania:1) Filety rybne solimy, pieprzymy, skrapiamy cytryną i układamy na naoliwionej blasze.2) Pomidorki oraz oliwki przekrawamy na połówki, układamy na blasze.3) Całość posypujemy ziołami, skrapiamy oliwą, a następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 220 st. C i pieczemy około 15 minut. 4) Podajemy z dowolnymi dodatkami (na zdjęciu ryż smażony z pieczarkami i cebulą oraz surówka z avocado, cebuli i kiełków).
4) Podajemy z dowolnymi dodatkami (na zdjęciu ryż smażony z pieczarkami i cebulą oraz surówka z avocado, cebuli i kiełków). Smacznego =)Agnieszka
Smacznego =)Agnieszka