Wykonanie



Zdrowa, smaczna propozycja na przekąskę lub kolację! Bezglutenowe, chrupiące i bardzo, bardzo smaczne rollsy z newellą wędzoną marynowaną w sosie
pistacjowo-
ziołowym. Rollsy są bardzo proste i szybkie do przygotowania, nie wymagają od Was dużych umiejętności kulinarnych, dlatego każdy nawet początkujący amator kuchenny może je przygotować. Smak Was na pewno usatysfakcjonuje i nie raz chętnie powrócicie do tego dania!Serdecznie zapraszam!Newella wędzona, to produkt naturalny, bez konserwantów i sztucznych barwników. to nic innego jak pasteryzowane
białko z jaj kurzych. Produkt ten ma całą masę zastosowań w kuchni. Idealny dla czynnych sportowców, osób z nietolerancją glutenu, skazą
białkową czy wegetarian. Produkt ten ma dość duże spektrum zastosowania w kuchni, ponieważ możecie go połączyć niemal z każdym składnikiem. Polecam do wypróbowania!0% laktozy!0% glutenu!

SKŁADNIKI:- Newella wędzona-
papier ryżowy kilka arkuszy-
marchewka młoda-
ogórek zielony-
pietruszka kilka gałązek-
bazylia liście,
mięta liście,
melisa liście- 1/2
awokado- 2 łyżki
pistacji posiekanych

-
papier ryżowy zmocz pod bieżącym strumieniem
wody.- ułóż na talerzu dwa arkusze.-
ogórka kroimy na cienkie paseczki.-
marchewkę, najlepiej za pomocą maszynki na cienkie długi paseczki-
bazylię,
miętę,
melisę i
pietruszkę zmiksuj z posiekanymi
pistacjami i łyżką
oleju ryżowego- newellę pokrój w grubą kostkę i zamarynuj przez 10 minut w sosie
pistacjowo-
ziołowym- na
papierze ryżowym układamy pokrojone
awokado,
ogórka,
marchewkę, newellę wędzoną zamarynowaną w sosie
pistacjowo-
ziołowym, dodajemy gałązkę
pietruszki i zawijamy
papier ryżowy jak na fotografii poniżejRollsy możesz podać w takiej formie lub polać sosem
chili słodko- kwaśnym!Pyszne!!!:-)