Żeby nie było podzielone po równo ;-Dheheheh....SKŁADNIKI:- 1 margaryna- 1/2 szklanki mleka-1,3 szkl cukru- 4 czubate łyżki kakao- 100 g czekolady mlecznej- 4 jabłka- 5 jaja- 2 szklanki mąki- 3 łyżeczki proszku do pieczenia- cynamonNa wierzch brownie:Wykonanie:W rondelku rozpuszczamy: margarynę, cukier, kakao, mleko.Mieszamy aż składniki się połączą, doprowadzamy do wrzenia.Rondelek zdejmujemy z kuchni.Odlewamy 1/3 szklanki masy (będzie to polewa ).Rondelek stawiamy w zimnym miejscu aby masa wystygła.Wystudzoną masę za pomoca miksera ucieramy z mąką, proszkiem do pieczenia i cynamonem.Jajka: odzielamy białka od żółtek.Białka ubijamy na sztywną pianę.Żółtka mieszamy z masą czekoladową.Białka delikatnie za pomocą łyżki łączymy z masą.Dodajemy posiekaną na drobne kawałeczki czekoaldę, i pokrojone jabłka.Masę wylewamy do foremek.Pieczemy 50 minut w temp 200 stopni C.Po upieczeniu polewamy polewą jaką wcześniej odlaliśmy do szklanki.Przyozdabiamy migdałami i płatkami.Smacznego!