ßßß Cookit - przepis na - parówki sojowe chilli

- parówki sojowe chilli

nazwa

Wykonanie

Na śniadanie były pancakes a na obiad zachciało mi się jednego wielkiego pancake.
Dzisiejszego z robiłam z mąki ryżowej i mleka ryżowego .
Do tego pyszne dodatki :
- szpinak
- pomidor
- cukinia
- brokuł i obowiązkowo jak zawsze świeży soczek
Podwójnie ryżowy pancake z parówkami sojowymi chilli, szpinakiem, brokułem, cukinią , pomidorem. Świeży sok burak - marchew- pomarańcza
A przepis jest bardzo prosty:
- 50 g mąki ryżowej
- 150 ml mleka ryżowego
- białko
Wszystkie składniki zblendować. Piec na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej. Podawać z ulubionymi dodatkami :)
Soczyste parówki z meksykańską nutą chilli składają się w całości z surowców roślinnych. Pikantne parówki szczególnie przypadną do gustu osobom preferującym ostrzejsze smaki. Zawierają wyłącznie białka roślinne. Można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Znakomicie nadają się do podgrzewania w wodzie, smażenia na patelni, pieczenia na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Produkt posiada certyfikat GMO Free.
Te parówki bardzo mi zasmakowały , bo uwielbiam ostre potrawy.
Jeśli i wy uwielbiacie ostro zajadać to są one idealne:)
Miłego popołudnia :)
Źródło:http://glutenfreebreakfast.blogspot.com/2014/03/142-pokaz-obiad-podwojnie-ryzowy.html