Wykonanie
Na śniadanie były pancakes a na obiad zachciało mi się jednego wielkiego pancake.Dzisiejszego z robiłam z
mąki ryżowej i
mleka ryżowego .Do tego pyszne dodatki :-
szpinak-
pomidor-
cukinia-
brokuł i obowiązkowo jak zawsze świeży soczek

Podwójnie
ryżowy pancake z
parówkami sojowymi
chilli,
szpinakiem,
brokułem,
cukinią ,
pomidorem. Świeży sok
burak -
marchew-
pomarańczaA przepis jest bardzo prosty:- 50 g
mąki ryżowej- 150 ml
mleka ryżowego-
białkoWszystkie składniki zblendować. Piec na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej. Podawać z ulubionymi dodatkami :)Soczyste
parówki z meksykańską nutą
chilli składają się w całości z surowców roślinnych. Pikantne
parówki szczególnie przypadną do gustu osobom preferującym ostrzejsze smaki. Zawierają wyłącznie
białka roślinne. Można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Znakomicie nadają się do podgrzewania w wodzie, smażenia na patelni, pieczenia na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Produkt posiada certyfikat GMO Free.

Te
parówki bardzo mi zasmakowały , bo uwielbiam ostre potrawy.Jeśli i wy uwielbiacie ostro zajadać to są one idealne:)Miłego popołudnia :)