ßßß
Podwójnie ryżowy pancake z parówkami sojowymi chilli, szpinakiem, brokułem, cukinią , pomidorem. Świeży sok burak - marchew- pomarańczaA przepis jest bardzo prosty:- 50 g mąki ryżowej- 150 ml mleka ryżowego- białkoWszystkie składniki zblendować. Piec na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej. Podawać z ulubionymi dodatkami :)Soczyste parówki z meksykańską nutą chilli składają się w całości z surowców roślinnych. Pikantne parówki szczególnie przypadną do gustu osobom preferującym ostrzejsze smaki. Zawierają wyłącznie białka roślinne. Można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Znakomicie nadają się do podgrzewania w wodzie, smażenia na patelni, pieczenia na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Produkt posiada certyfikat GMO Free.
Te parówki bardzo mi zasmakowały , bo uwielbiam ostre potrawy.Jeśli i wy uwielbiacie ostro zajadać to są one idealne:)Miłego popołudnia :)