ßßß Cookit - przepis na Club Végétarien

Club Végétarien

nazwa

Wykonanie

Serves: 6
Preparation: 40 minutes
Cook: 3 hours
Porcje: 6
Przygotowanie: 40 minut
Gotowanie: 3 godziny
240 g tomatoes
Salt and ground white pepper
240 g zucchini
240 eggplants
15 g fresh rosemary leaves
30 g pine nuts
60 g black olives,chopped
50 ml extra olive oil
150 g mozzarella
12 slices white bread
150 g aragula(rocket)
18 g fresh basil leaves
240 g pomidorów
Sól i zmielony biały pieprz
240 g cukinii
240 g bakłażana
15 g świeżych liści rozmarynu
30 g orzeszków piniowych
60 g czarnych oliwek,pokrojonych
50 ml oliwy extra virgin
150 mozzarelli
12 kromek chleba tostowego
150 g rukoli
18 g świeżych liści bazylii
1 Preheat the oven to 80'C . Cut the tomatoes in thin slices, place on a baking sheet and brush with olive oil; season with salt and pepper. Dry the sliced tomatoes in the oven for about 2 hours.
2 Increase the oven temperature to 140'C. Wash and slice the zucchini and eggplants finely. Brush a baking sheet with olive oil and place the sliced vegetables on it; season generously with salt and pepper and roast for 40 minutes until golden.
3 Prepare a black olive sauce. Fry the rosemary for 3 minutes in hot oil;drain. Put the herbs into the bowl of a food processor. Add the pine nuts and chopped olives;puree. Incorporate the olive il and season to taste with salt and pepper.
4 Cut the mozzarella in very thin slices, season with salt and pepper and set aside. Toast the bread. Wash drain and chop the aragula and season with the black olive sauce.
5 Assemble the sandwiches: put a slice of toast on a cutting board, cover with some seasoned aragula then mozzarella ,eggplant, zucchini, dried tomatoes slices and basil leaves;top with a piece of toast
1 Rozgrzej piekarnik do 80'C. Pokrój pomidora w cienkie plasterki, połóż na papierze do pieczenia i skrop oliwą; dopraw solą i pieprzez. Susz pomidory w piekarniku przez ok 2h.
2 Podnieś temperaturę do 140'C. Umyj i pokrój na cienkie plasterki cukinie i bakłażana. Skrop papier do pieczenia oliwą i połóż na nim warzywa. Dopraw solą i pieprzem i piecz dopóki nie będą złociste.
3 Przygotuj oliwkowy sos. Smaż rozmaryn przez 3 min. Włóż zioła do robota kuchennego. Dodaj orzeszki piniowe i pokrojone oliwki; zmiksuj dokładnie. Wlej oliwę oraz dopraw solą i pieprzem.
4 Pokrój mozzarelle na cienkie plasterki, dopraw sola i pieprzem.Umyj ,wysusz i pokrój rukole ;dopraw oliwkowym sosem.
5 Na tacce położ kromkę chleba, połóż na niej rukole,następnie nałóż mozzarelle, bakłażana, cukinie, suszone pomidory i liście bazylii; przykryj drugą kromką chleba.
Źródło:http://classy-chef.blogspot.com/2014/03/club-vegetarien.html