Ostatnio stałam się szczęśliwą posiadaczką naczynia firmy Tupperware "Cud kuchenny"... Naczynie składa się z trzech części: miski, sita i pokrywki. Podobno gotuje bez gotowania - wystarczy zalać wrzątkiem, przykryć i poczekać :) Sprawdziłam. Działa! Dziś podrzucam Wam tupperwarowski przepis na rybę w warzywach :)Składniki:1 kg filetów rybnych1/2 kg marchwi2 cebule1 pietruszka1/4 selera1 porsólpieprzprzyprawa do ryb2 łyżki olejumały koncentrat pomidorowy3 łyżki ketchupu1 kostka rosołowa1 szkl. wody1 cytrynaSposób przygotowania:Filety (jeśli mrożone) odmróź, przypraw i skropsokiem z cytryny. Warzywa zetrzyj na wiórki (ja zrobiłam to w robocie kuchennym). Do garnka wlej olej i wrzuć warzywa, dodaj kostkę rosołową i wodę. Duś do miękkości. Następnie dodaj ketchup i koncentrat oraz przyprawy.Do Cudu Kuchennego bez sita włóż gorące warzywa, rybę i znów gorące warzywa. Przykryj pojemnik i odstaw na 30-40 minut. Rybka sama się "ugotuje" :)