Mało mięsa, dużo warzyw, czyli kotleciki w warzywach.-0,5 kg mielonego mięsa-puszka cieciorki lub fasolki-puszka drobnego groszku-kilka ugotowanych marchewek-papryka-cebula-2-3 ząbki czosnku-słoiczek koncentratu pomidorowego-olej-przyprawy warzywko, barbecue, delikat do mięsOdsączamy groszek i cieciorkę.Paprykę i marchewkę kroimy w kostkę.Tarkujemy na drobnych oczkach czosnek i cebulę i dodajemy do mięsa.Przyprawiamy do smaku warzywkiem i przyprawą barbecue.Dokładnie mieszamy.Formujemy małe kotleciki.Kotleciki smażymy na niewielkiej ilości oleju i zdejmujemy je z patelni.Na patelnię wsypujemy warzywa. Delikatnie posypujemy warzywkiem i delikatem do mięs.Smażymy ok. 5 minut na wolnym ogniu.Koncentrat pomidorowy rozprowadzamy w ok. 0,5 l wody i wlewamy do warzyw.Doprawiamy do smaku.Gotujemy ok. 10 minut.Dokładamy nasze usmażone kotleciki i mieszamy.Całość przekładamy do garnka i gotujemy na małym ogniu ok. 15 minut.Kotleciki możemy podać z ryżem, makaronem lub ziemniakami.Dobrze też smakują z pieczywem.Smacznego!