ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilet z dorsza 200 gramówlistki bazylii według uznaniaczosnek 0,5 sztukparmezan 1 łyżek stołowychorzeszki pini 1 łyżek deserowycholiwa 1 łyżek deserowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyty, osuszony filet rybny upiec na grillu w piekarniku.Pesto: kilka listków bazylii zmiksować z czosnkiem, startym parmezanem, orzeszkami, oliwa, doprawić do smaku sola oraz pieprzem.Pesto nałożyć na rybę i zapiec.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: