ßßß Cookit - przepis na Dorsz zapiekany z pesto

Dorsz zapiekany z pesto

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 2
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
filet z dorsza 200 gramów
listki bazylii według uznania
czosnek 0,5 sztuk
parmezan 1 łyżek stołowych
orzeszki pini 1 łyżek deserowych
oliwa 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Umyty, osuszony filet rybny upiec na grillu w piekarniku.
Pesto: kilka listków bazylii zmiksować z czosnkiem, startym parmezanem, orzeszkami, oliwa, doprawić do smaku sola oraz pieprzem.
Pesto nałożyć na rybę i zapiec.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Ryb
Potrawy z serem
Zapiekanki i Pizze
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10722/Dorsz-zapiekany-z-pesto