Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
filet z dorsza 200 gramówlistki
bazylii według uznania
czosnek 0,5 sztuk
parmezan 1 łyżek stołowychorzeszki
pini 1 łyżek deserowych
oliwa 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Umyty, osuszony
filet rybny upiec na grillu w piekarniku.Pesto: kilka listków
bazylii zmiksować z
czosnkiem, startym
parmezanem, orzeszkami,
oliwa, doprawić do smaku
sola oraz
pieprzem.Pesto nałożyć na
rybę i zapiec.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z
seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: