Wykonanie
This is take away food you can
make at
home.
Very simple and fantastic dish, the flavor of the chicken is wonderful and this can be a nice change in everyday cooking.
Ingredients:½ cup soy sauce1 teaspoon fish sauce¼ cup oyster sauce4 teaspoons
sesame oil¼ cup honey1 clove garlic, crushed4 chicken thighs
sesame seeds1 teaspoon lime juice
chilli and chives as garnishInstructions:Pre-heat the oven to 200°.Mix the soy, fish and oyster sauce, honey,
sesame oil, lime juice and garlic in a bowl and
whisk together. Place the chicken in the baking dish and
pour over the sauce. Place in the oven and allow to bake for 50 minutes until the chicken is caramelised and sticky and cooked through. Remove from the oven, sprinkle with
sesame seeds, chives and
chilli and
serve with rice.Jest to take away danie, które można zrobić w domu. Bardzo prosta i smaczna potrawa. Smak tego
kurczaka, jest świetny i może to być miłą odmianą w codziennym gotowaniu.Składniki:½ filiżanki
sosu sojowego1 łyżeczka
sosu rybnego¼ filiżanki
sosu ostrygowego4 łyżki
oleju sezamowego¼ filiżanki
miodu1 ząbek
czosnku1 kawałki
kurczaka (zrobiłam z udek)
sezam1 łyżeczka
soku z limonkiposiekane
chilli i
szczypiorek, jako dekoracja.Wykonanie:Nastawić piekarnik na 200°.W misce pomieszać
sojowy,
rybny i
ostrygowy sos,
miód,
olej sezamowy,
sok z limonki i
czosnek. Kawałki
kurczaka zamoczyć w sosie. Włożyć
kurczaka do piekarnika i piec 50 min, aż
kurczak będzie dobrze upieczony. Po wyjęciu z piekarnika oprószyć
sezamem oraz posiekanym
szczypiorkiem i posikanym
chilli. Najlepiej smakuje z
ryżem.