ßßß
3. Przygotowujemy foremki na muffinki i wykładamy je papilotkami.4. Potem uzupełniamy każdą foremkę do połowy ciastem. Następnie nakładamy czubatą łyżeczkę dżemu i dopełnimy foremkę resztą ciasta.
5. Tak przygotowane ciastka pieczemy przez 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.Składniki kremu czekoladowego:- szklanka śmietanki 36% słodkiej- 1 125 gr serek Philadelphia- pół szklanki cukru- pół szklanki kakaoSposób przygotowania kremu:
1. Mikserem ubijamy śmietankę na sztywną pianę powoli dodając ¼ szklanki cukru.2. Resztę cukru mieszamy z Philadelphią i kakao, w osobnej misce.3. Następnie mieszamy ubitą śmietanę z masą z serka.4. Napełniamy rękaw cukierniczy i wyciskamy krem na ostygnięte ciastka.5. Na koniec ozdabiamy ciastko wzorkami kandyzowanymi wisienkami.Smacznego!