Wykonanie
            Te smakowite babeczki to dzieło mojej współlokatorki Oli. Jednak są na tyle smaczne i pojawiają się w naszym mieszkaniu na tyle często, że postanowiłam Wam je pokazać :).

Składniki:2 szklanki 
mąki pszennej tortowej1 szklanka 
mleka2/3 szklanki 
cukru2 łyżki 
kakao2 łyżeczki 
proszku do pieczenia80g 
oleju2 
jajkatabliczka 
mlecznej czekolady (dobrej gatunkowo)Przygotowanie:Do dużej miski wrzucamy suche składniki (
mąkę, 
cukier, 
proszek do pieczenia, 
kakao), następnie dodajemy mokre (
mleko, 
jaja i 
olej). Całość mieszamy łyżką i nakładamy do foremek silikonowych, do około 2/3 wysokości. 
Czekoladę kroimy w kostkę i wkładamy po kilka kawałków do każdej foremki. Babeczki pieczemy przez około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180°C. Smacznego!
