ßßß
Cookit - przepis na Filety Makreli Graal z salsą i roszponką
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Filety Makreli Graal z salsą i roszponką
Składniki
Makrela
Pomidor
Czosnek
Olej
Cebula
Bazylia
Natka pietruszki
Sól
Pieprz
Zioła
Oliwa z oliwek
Roszponka
Wykonanie
1 puszka
Makreli
z pastą
pomidorowo
-
czosnkową
w
oleju
Graal1
pomidor
1/4
cebuli
gałązka
bazylii
2 gałązki
natki pietruszki
sól
pieprz
pieprz
ziolowy
oliwa
garść
roszponki
Pomidora
i
cebulę
pokroić w drobną kosteczkę, doprawić
solą
pieprzem
i
oliwą
. Wymieszać.
Rybę
wyjąć z puszki (odlać
olej
) Obłożyć
rybę
salsą i dookoła
roszponką
.Tak przygotowaną
rybę
można podać gościom na kolację.
Dostałam do testowania drugą paczkę rybek w puszkach , są jeszcze lepsze :)Tym razem postanowiłam przygotować
Makrelę
z salsą. Ta łagodna w smaku
rybka
doskonale nadaje się do takich dań .W puszce znajduje się duży kawałek
ryby
otoczony smacznym sosem i
olejem
.http://www.graal.pl/?page_id=63
Źródło:
http://gotowanie-jest-latwe.blogspot.com/2014/07/filety-makreli-graal-z-salsa-i-roszponka.html
Przepisy powiązane
Pomidorki z mozzarellą w ziołach
Coś na rozgrzanie- krem z pomidorów
MULE PO MARYNARSKU
PAPRYKA PIECZONA Z POMIDORAMI I ANCHOVIES
Spaghetti bolognese
Składniki powiązane (0)