Wykonanie
Puszka
sardynek w oleju Graal2 białe rzodkwie
sólpieprz cytrynowy1 łyżeczka
octu jabłkowego1 łyżeczka
oliwysałatarukolarzodkiewkaszczypiorekRzodkiew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić
octem, dodać
soli i
cukru do smaku, doprawić
pieprzem cytrynowym i skropić
oliwą, wymieszać. Na talerzu ułożyć porwaną
sałatę, na niej surówkę,
potem rybki Graal osączone z
oleju. Posypać
szczypiorkiem, udekorować
rzodkiewką i listkiem
rukoli czy
pietruszki.
Dostałam do testowania
rybki w puszkach.Lubimy , więc nawet się nie zastanawiałam. Po otworzeniu czwartej postanowiłam przygotować pyszne i zdrowe śniadanko, układając je na surówce z białej rzodkwi .
Rybki są dobre, można z nich przygotować pyszne pasty na śniadania czy kolacje a nawet przystawki.http://www.graal.pl/?page_id=63