-ciasto-Skł; 4 szkl. mąki1 szkl. cukru4 żółtka1 jajko2 łyżka śmietany1 kost. margaryny2 łyżeczki prosz. do piecz.Zagnieść. Podzielić na 4 części.dodatkowo1,5 kg. jabłekZetrzeć i posłodzić.białka4 łyżki cukruwiórki kokosowepiane z białek ubić z cukrem i wymieszać z wiórkami kokosowymiSpody podpiec, wyłożyć po połowie jabłek, przykryć pozostałymi plackami.Na jednej z szarlotek wyłożyć pianę z białek, upiec oba placki.-masa-Skł; 0,5 l. mleka2 budynie jasne6 łyżek cukru1 margarynasok z cytrynyaromat cytrynowyZe składników ugotować budyń. Wystudzić.Margarynę utrzeć, stopniowo dodać budyń.Doprawić sokiem i aromatem.Szarlotki przełożyć masą, umieszczając pod spodem tę z kokosanką. Superszarlotkę polać polewą.