Takie ciasto wymyśliłam na spotkanie urodzinowe w pracy męża. Użyłam do niego mrożonej mieszanki kompotowej. Owoce w galaretce były więc trochę kwaśne ale pasowały do słodkiej masy budyniowo-galaretkowej. Jeśli wolicie bardzo słodkie ciasta to użyjcie świeżych owoców lub owoców z syropu.*forma 24*24 cmSkładniki: na ciasto:50 g masła5 jajek1 szklanka cukru1 szklanka mąki4 łyżki kakao1 łyżeczka proszku do pieczenia na przełożenie:5 szklanek wody3 opakowania budyniu cytrynowego (lub kisielu)2 opakowania galaretki cytrynowej4 łyżki cukru na wierzch:2 opakowania galaretki truskawkowej450 g mieszanki kompotowej lub świeżych owoców (wiśnia, malina, truskawka, czarna porzeczka)Masło stopić i wystudzić. Jajka ubić z cukrem na gęstą białą masę. Dodać mąkę przesianą z proszkiem i kakao. Delikatnie zmiksować na najniższych obrotach. Wlać masło i delikatnie wymieszać. Przelać do formy i piec około 30 minut. Wystudzić i przekroić na dwa blaty.Proszek budyniowy i cukier rozpuścić w szklance wody i ugotować na pozostałej wodzie . Zdjąć z ognia, wsypać suche galaretki i dokładnie wymieszać. Przestudzić.Galaretki czerwone rozpuścić w 3 szklankach wody. Odstawić. W formie ułożyć jeden blat ciasta, wyłożyć połowę jeszcze ciepłej masy i przykryć ciastem. Wyłożyć resztę masy, rozsmarować i odstawić do ostygnięcia. Na wystudzonej masie ułożyć owoce. Zalać tężejącą galaretką.Zamrożonych owoców nie rozmrażać, dzięki temu galaretka szybko stężeje.