Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Zupa z
młodej kapusty bez ...Mój pierwszy
chleb »Tak pięknie wygląda
młoda kapusta można z niej robić cuda smakuje w każdej postaci więc oto Gołąbki w
sosie pomidorowym :)SKŁADNIKI:1 główka
młodej kapusty60 dag zmielonej chudej
wieprzowiny2
jajkasólpieprzprzyprawa do mięsakoperek suszony 1 łyżka2
kostki rosołowe drobiowe4 łyżki
przecieru pomidorowego1szklanka kwaśnej
śmietanyryż basmati naturalny 100 gram
Kapustę wkładamy do wrzątku uprzednio wycinamy głąb by lepiej liście odchodziły Ugotowałam
ryż. Zmieliłam
łopatkę dodałam
koperek 2
jajka przyprawę do mięsa i ryz wymieszałam Liście z
kapusty wyjęłam przestygły i zaczęłam zawijać w nie
mięso z
ryżem . Do garnuszka wlałam
wodę około 1.5 litra dodałam
buliony dwa drobiowe
ziele angielskie i
liść laurowy i
przecier pomidorowy zagotowałam dodałam na koniec
śmietanę i wymieszałam Do brytfanki przelałam troch
sosu pomidorowego wkładałam gołąbki zalałam sosem do pełna i wstawiłam do pieca zapiekałam 1,5 w 170 stopniach godziny w międzyczasie przekładałam je na druga stronę .






piątek, 15 czerwca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter