Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Babeczki
cytrynoweŻurek z
makaronem »
Rukola i jej zastosowanie bywa naprawdę różne i smaczneSKŁADNIKI:kg
ziemniaków200 gram
rukoli2
jajka3 łyżki
mąkisólpieprzmajonez 3 łyżki
keczup 2 łyżki
czosnek 2 ząbkiPRZYGOTOWANIE:
Ziemniaki zmieliłam w maszynce na średnich oczkach.
Rukole pokroiłam nożem. Z
ziemniaków odcisnęłam
wodę dodałam
jajka i
rukole rozmieszałam .
Mąkę dodałam i tez rozmieszałam na koniec dodałam
sól i
pieprz . Kładłam na patelnie łyżką i smażyłam z obu stron na rumiany kolor podałam z dipem zrobionym z
majonezu keczupu i
czosnku .
wtorek, 20 marca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter