Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Drożdżowy wywijaniecŚwiąteczne pierniczki z
piwem »Rosół-korpus 300-400 gram-jedna duża
marchew-jedna
pietruszka-kawałek
selera-jeden mały
por-
cebula opalona nad gazem dla uzyskania lepszego koloru- pięć ziaren
ziela angielskiego Kamis-pięć ziaren
pieprzu czarnego Kamis-szczypta
soli1. Rosół musi się gotować na wolnym ogniu.2. Wlewamy do garnka
wodę.3. Dodajemy
włoszczyznę ziele i
pieprz.4. Dodajemy korpus i opalona
cebulkę nad gazem trochę
soli .5 . Gotuje rosół półtorej godzinki wtedy jest już gotowy .

czwartek, 12 grudnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter