Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Bigos z
kiszonej kapustyPierogi z
kapustą i
grzybami »Postanowiłam zrobić
sałatkę o lekko zaostrzonym smaku , dzięki białej części
por nabrała wyrazistości .4
marchewki100 gram średniej
pietruszki100 gram małego
selera korzeniowego1 mały
por, tylko biała część2
jabłka8
jajekkukurydza 3 łyżki
ziemniaki 6 sztuk6
ogórków kiszonychmajonez dekoracyjny 200 gram
sólpieprz biały mielony Kamis1.
Marchew ,
pietruszkę i
seler gotować 35 minut , czasem dłużej aby były miękkie , odcedzić ostudzić i pokroić w kostkę .2.
Ziemniaki obmyć i zagotować ostudzić pokroić w kostkę.3.
Jajka gotować koło 6-8 minut ostudzić i pokroić w kosteczkę .4.
Por przekroić i obmyć pod bieżącą
wodą potem pokroić w kostkę.5.
Jabłka obrać ze skórki wyciąć gniazda z nasionkami i pokroić w kostkę.6. Warzywa przełożyć do miski , dodać
ogórki kiszone pokrojone w kostkę i
majonez .7. Doprawić
przyprawami solą i
pieprzem i zostawić aby przeszła .

niedziela, 29 grudnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter