Ciasto jest bardzo dobre,gdyż nie jest za słodkie i bardzo proste w wykonaniu :)Składniki na biszkopt:6 jajszklanka makiszklanka cukru1/4 szklanki maki ziemniaczanejOddzielić białka od zółtek. Ubić białka wraz z cukrem i dodawać po jednym zółtku ciagle ubijajac.Wsypać obie mąki i lekko wymieszać. Upiec biszkopt w 180 stopniach przez 30-40 minCiasto na forme 21cm.Po upieczeniu wystudzic i przekroić na 3 cześci.Składniki na mase:500ml śmietany 30% -36% w zależnosci jaka macie ale lepsza 36 %250g serka mascarpone4 łyzki cukru pudru200 g wiórek kokosowych2 czekolady białekieliszek spirytusu badz ajerkoniaku (ale nie musi byc )Dodatkowo:100g wiórek do opsypania ciasta4-5 łyzek dżemu z czerwonej porzeczki (ja dodałam malinowy)Czekolade rozpuścic w kapieli wodnej- wystudzićŚmietane ubic wraz z cukrem następnie dodać serekmascarponespirytus i wystudzona czekolade,na koniec wsypać kokos i wszystko razem zmiksować.Pierwszy blat biszkoptu posmarować dżemem i nałożyc pierwsza warstwe masy-wyrównać i połozyć drugi blat. Na biszkopt połozyć ponownie mase i trzeci biszkopt. Część kremu zostawiłam do posmarowania całosci ciasta.Po posmarowaniu obsypałam wiórkami kokosowymi. Ciasto schłodzić w lodówce na co najmniej 2 godziny:)