ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomakaron muszelki 0,5 porcjapomidorki koktajlowe 100 gramówogórek sałatkowy 1 sztukcebula czerwona 1 sztukwołowina pieczona 300 gramównatka pietruszki 0,5 pęczekoliwa 4 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu z dodatkiem łyżki oleju. Odcedzony przelać zimną wodą i osączyć. Umyte, osuszone pomidorki pokroić na połówki lub ćwiartki, a umyty ogórek w plasterki. Oczyszczoną cebulę posiekać. Część opłukanej, osaczonej natki odłożyć, a resztę posiekać. Połączyć wszystkie składniki sałatki, doprawić do smaku sola oraz pieprzem, skropić oliwa i wymieszać.Pokroić wołowinę w cienkie plastry i zwinąć w ruloniki. Wetknąć między inne składniki sałatki. Całość udekorować odłożoną natką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemPotrawy z MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: