ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowątróbka drobiowa 300 gramówmąka 1 łyżek stołowycholiwa 2 łyżek stołowychocet 2 łyżek stołowycholej 2 łyżek stołowychsałata lodowa 0,5 sztuksałata masłowa 0,5 sztuksałata czerwona 0,5 sztukrukola według uznaniajabłka 1 sztukgrejpfrut 1 sztukpomarańcze 1 sztuksok z cytryny 1 sztukpieprz czosnkowy według uznaniarozmaryn suszony według uznaniarozmaryn 1 gałązkimusztarda francuska według uznaniasól ziołowa według uznaniaWykonanie:Wymieszać łyżkę musztardy z oliwą, octem, płaską łyżeczka pieprzu, łyżeczka rozmarynu. Doprawić do smaku solą.Oczyszczone wątróbki obtoczyć w mące i usmażyć w oleju. Z obranego grejpfruta i pomarańczy wyciąć fileciki. Z obranego jabłka usunąć gniazdo nasienne i pokroić w pół plastry, skropić sokiem z cytryny.Wszystkie rodzaje sałat oczyścić, osuszyć i porwać na mniejsze kawałki. Sałatę, wątróbkę oraz owoce ułożyć w salaterce. Polać sosem musztardowym. Podawać z bagietką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowątróbka drobiowa 300 gramówmąka 1 łyżek stołowycholiwa 2 łyżek stołowychocet 2 łyżek stołowycholej 2 łyżek stołowychsałata lodowa 0,5 sztuksałata masłowa 0,5 sztuksałata czerwona 0,5 sztukrukola według uznaniajabłka 1 sztukgrejpfrut 1 sztukpomarańcze 1 sztuksok z cytryny 1 sztukpieprz czosnkowy według uznaniarozmaryn suszony według uznaniarozmaryn 1 gałązkimusztarda francuska według uznaniasól ziołowa według uznaniaWykonanie:Wymieszać łyżkę musztardy z oliwą, octem, płaską łyżeczka pieprzu, łyżeczka rozmarynu. Doprawić do smaku solą.Oczyszczone wątróbki obtoczyć w mące i usmażyć w oleju. Z obranego grejpfruta i pomarańczy wyciąć fileciki. Z obranego jabłka usunąć gniazdo nasienne i pokroić w pół plastry, skropić sokiem z cytryny.Wszystkie rodzaje sałat oczyścić, osuszyć i porwać na mniejsze kawałki. Sałatę, wątróbkę oraz owoce ułożyć w salaterce. Polać sosem musztardowym. Podawać z bagietką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: