ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomięso indycze 500 gramówseler naciowy 3 łodygamarchewka 3 sztukcebula 1 sztukolej według uznaniapomidory 1 puszkapęczak 100 gramówbulion drobiowy 1 litrówtabasco według uznanialistki tymianku według uznanianatka pietruszki według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone mięso pokroić w kawałki i podsmażyć w rondlu na oleju. Dodać oczyszczoną i pokrojoną marchewkę, seler oraz posiekana cebulę i razem chwilę smażyć. Dodać rozdrobnione pomidory razem z zalewą oraz pęczak. Wlać bulion i gotować 40 minut. Dodać kilka kropli tabasco oraz tymianek. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i posypać posiekana natką pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: