Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
groszek konserwowy 1 puszka
fasola biała konserwowa 1 puszka
rodzynki 50 gramów
migdały 50 gramów
natka pietruszki 1 łyżek deserowych
keczup 3 łyżek stołowych
majonez 3 łyżek stołowych
dżem morelowy 1 łyżek stołowych
chili 1 szczypta
sól według uznaniaWykonanie:Wrzątkiem sparzyć
rodzynki.
Fasolę oraz
groszek osączyć z zalewy. W misce wymieszać składniki razem z obranymi
migdałami.Wymieszać
keczup z
majonezem i
dżemem, doprawić do smaku
chili oraz
sola i polać
sałatkę. Przed podaniem udekorować
natka pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: