ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegogroszek konserwowy 1 puszkafasola biała konserwowa 1 puszkarodzynki 50 gramówmigdały 50 gramównatka pietruszki 1 łyżek deserowychkeczup 3 łyżek stołowychmajonez 3 łyżek stołowychdżem morelowy 1 łyżek stołowychchili 1 szczyptasól według uznaniaWykonanie:Wrzątkiem sparzyć rodzynki. Fasolę oraz groszek osączyć z zalewy. W misce wymieszać składniki razem z obranymi migdałami.Wymieszać keczup z majonezem i dżemem, doprawić do smaku chili oraz sola i polać sałatkę. Przed podaniem udekorować natka pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: