Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
makaron ryżowy 25 dekagramów
olej 3 łyżek stołowych
marchew 1 sztuk
kalafior 0.5 sztuk
fasola szparagowa 20 dekagramów
konina 1 kostek
sos sojowy 3 łyżek stołowych
olej sezamowy 2 łyżek stołowychWykonanie:Ugotować
makaron według przepisu na opakowaniu. Odsączyć, przelać zimną
wodą. W woku lub na patelni rozgrzać
olej i dodać pokrojoną w drobną kostkę
marchew, rozdrobniony w różyczki
kalafior, pokrojoną i obraną
fasolkę szparagową. Gdy warzywa się podrumienią dodać pokrojone w drobną kostkę, skropione
sosem sojowym tofu, a następnie
makaron. Smażyć jeszcze przez około 5 minut. Podawać udekorowane ćwiartkami
pomidorów i
natką z
pietruszki.Uwagi:
Olej sezamowy lub
oliwaPotrawy mączne weg.Potrawy z
MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: