ßßß Cookit - przepis na Pasztet z zająca

Pasztet z zająca

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 8
(z pieczeniem / smażeniem): 90 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
zając 1 sztuk
wątróbka cielęca 35 dekagramów
mięso wieprzowe 35 dekagramów
boczek wędzony 15 dekagramów
słonina 10 dekagramów
seler 1 sztuk
pietruszka 1 sztuk
cebula 1 sztuk
grzyby suszone 1 dekagramów
bułka czerstwa 10 dekagramów
jajko 3 sztuk
liście laurowe 2 sztuk
ziele angielskie według uznania
pieprz według uznania
gałka muszkatołowa według uznania
sól według uznania
tłuszcz według uznania
Wykonanie:
Przyrządzić według przepisu Pasztet z cielęciny
Uwagi:
Przodek i podroby zajęcze, tłuste mięso wieprzowe (podgardle, boczek)
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/1631/Pasztet-z-zajaca