« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 90 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegozając 1 sztukwątróbka cielęca 35 dekagramówmięso wieprzowe 35 dekagramówboczek wędzony 15 dekagramówsłonina 10 dekagramówseler 1 sztukpietruszka 1 sztukcebula 1 sztukgrzyby suszone 1 dekagramówbułka czerstwa 10 dekagramówjajko 3 sztukliście laurowe 2 sztukziele angielskie według uznaniapieprz według uznaniagałka muszkatołowa według uznaniasól według uznaniatłuszcz według uznaniaWykonanie:Przyrządzić według przepisu Pasztet z cielęcinyUwagi:Przodek i podroby zajęcze, tłuste mięso wieprzowe (podgardle, boczek)Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: