Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta pekińska 1 sztuk
cebula 1 sztuk
ogórek zielony 2 sztuk
pomidory 3 sztuk
rzodkiewki 1 pęczek
papryka 1 sztuk
kukurydza konserwowa 1 puszka
sos sałatkowy 1 sztukWykonanie:Oczyszczoną
kapustę pokroić w paski, opłukać pod bieżącą
wodą, osączyć na sitku. Oczyszczona
cebule pokroić w krążki. Pozostałe umyte, osączone warzywa pokroić w kostkę. Dodać opłukana, osączona
kukurydzę. Całość przemieszać i wstawić na 30 minut do lodówki. Przed podaniem polać dowolnym
sosem sałatkowym np.
winegret (3 łyżki
octu winnego przyprawić
sola oraz
pieprzem i wymieszać z 3 łyżkami
oliwy).Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: