ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokapusta pekińska 1 sztukcebula 1 sztukogórek zielony 2 sztukpomidory 3 sztukrzodkiewki 1 pęczekpapryka 1 sztukkukurydza konserwowa 1 puszkasos sałatkowy 1 sztukWykonanie:Oczyszczoną kapustę pokroić w paski, opłukać pod bieżącą wodą, osączyć na sitku. Oczyszczona cebule pokroić w krążki. Pozostałe umyte, osączone warzywa pokroić w kostkę. Dodać opłukana, osączona kukurydzę. Całość przemieszać i wstawić na 30 minut do lodówki. Przed podaniem polać dowolnym sosem sałatkowym np. winegret (3 łyżki octu winnego przyprawić sola oraz pieprzem i wymieszać z 3 łyżkami oliwy).Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: