ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegomięso mielone 500 gramówbułka tarta według uznaniajajka 2 sztukczosnek 2 sztuksoda oczyszczona 0.25 łyżek deserowychvegeta według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniabułka 1 sztukolej według uznaniaWykonanie:Mięso wymieszać z jajkami i z namoczoną, i odciśniętą bułką, dodać rozdrobniony czosnek i przyprawy oraz sodę i 2 łyżki bułki tartej. Z dobrze wyrobionej masy formować niewielkie kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, na rumiano z obu stron.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: