Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
mięso mielone 500 gramów
bułka tarta według uznania
jajka 2 sztuk
czosnek 2 sztuk
soda oczyszczona 0.25 łyżek deserowych
vegeta według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
bułka 1 sztuk
olej według uznaniaWykonanie:
Mięso wymieszać z
jajkami i z namoczoną, i odciśniętą
bułką, dodać rozdrobniony
czosnek i
przyprawy oraz
sodę i 2 łyżki
bułki tartej. Z dobrze wyrobionej masy formować niewielkie kotlety, obtaczać w
bułce tartej i smażyć na rozgrzanym
oleju, na rumiano z obu stron.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: