Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
mięso mielone 650 gramów
marchewka 400 gramów
groszek 200 gramów
cebula 1 sztuk
jajko 1 sztuk
bułka tarta według uznaniasół według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Cebulę drobno posiekać.
Mięso włożyć do miski, dodać
cebulę,
bułkę,
jajko,
sól i
pieprz. Dodać odrobinę
wody, wyrobić na gładką masę.
Marchewkę pokroić w kostkę, podgotować wraz z
groszkiem. Dodać do
mięsa. Formować kotlety, smażyć obtoczone w
bułce tartej na
maśle.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: