ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokapusta 40 dekagramówkukurydza 11 dekagramówjabłka 10 dekagramówcebula 5 dekagramówmusztarda 5 dekagramówolej 3 łyżek stołowychsól według uznaniapietruszka według uznaniaWykonanie:Kapustę obrać z wierzchnich zwiędłych liści, bardzo cienko poszatkować, zalać mała ilością wrzącej wody, dodać sól ugotować pod przykryciem na półmiękko, odparować, ostudzić. Cebulę pokroić w mała kostkę. jabłka opłukać zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki starannie wymieszać dodać kukurydzę, doprawić resztą składników.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokapusta 40 dekagramówkukurydza 11 dekagramówjabłka 10 dekagramówcebula 5 dekagramówmusztarda 5 dekagramówolej 3 łyżek stołowychsól według uznaniapietruszka według uznaniaWykonanie:Kapustę obrać z wierzchnich zwiędłych liści, bardzo cienko poszatkować, zalać mała ilością wrzącej wody, dodać sól ugotować pod przykryciem na półmiękko, odparować, ostudzić. Cebulę pokroić w mała kostkę. jabłka opłukać zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki starannie wymieszać dodać kukurydzę, doprawić resztą składników.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: