Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta 40 dekagramów
kukurydza 11 dekagramów
jabłka 10 dekagramów
cebula 5 dekagramów
musztarda 5 dekagramów
olej 3 łyżek stołowych
sól według uznania
pietruszka według uznaniaWykonanie:
Kapustę obrać z wierzchnich zwiędłych liści, bardzo cienko poszatkować, zalać mała ilością wrzącej
wody, dodać
sól ugotować pod przykryciem na półmiękko, odparować, ostudzić.
Cebulę pokroić w mała kostkę.
jabłka opłukać zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki starannie wymieszać dodać
kukurydzę, doprawić resztą składników.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: