ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegofilet z kurczaka 200 gramówbułka tarta 50 gramówjajko 1 sztuksól według uznaniapieprz według uznaniasałata lodowa 5 listkówpapryka żółta 0,5 sztuknatka pietruszki 1 łyżek stołowychparmezan według uznaniaoliwa zoliwek według uznaniaWykonanie:Filet z kurczaka umyć pod bieżącą wodą, następnie go przyprawić solą i pieprzem, obtoczyć w jajku i bułce tartej, usmażyć na złocisty kolor. Sałatę lodową umyć i podzielić na kawałki,ułożyć ja na samym dole miseczki w której będzie podawana. Paprykę żółtą skroić w kosteczkę wrzucić do sałaty, skropić oliwą z oliwek. Położyć na sam wierz fileta z kurczaka posypać go natką i parmezanem.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-06Świetny przepisDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: