ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokaczka 1 sztukcebula 2 sztuksłonina 250 gramówmąka 1 łyżek stołowychgroch 1 kilogramównatki pietruszki 1 sztuksól według uznaniapieprz według uznaniaoliwa według uznaniaWykonanie:W naczyniu zrumień słoninę i cebulę. Włóż kaczkę i przypiecz z obu stron na złoty kolor. Wyjmij kaczkę, a do uzyskanego już sosu dodaj mąki i przygotuj zasmażkę. Wlej do niej 1/2 l wody, przypraw solą, pieprzem i wrzuć posiekaną natkę pietruszki. Do sosu włóż ponownie kaczkę i dodaj grochu. Kaczkę wraz z warzywami gotuj 30 minut.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokaczka 1 sztukcebula 2 sztuksłonina 250 gramówmąka 1 łyżek stołowychgroch 1 kilogramównatki pietruszki 1 sztuksól według uznaniapieprz według uznaniaoliwa według uznaniaWykonanie:W naczyniu zrumień słoninę i cebulę. Włóż kaczkę i przypiecz z obu stron na złoty kolor. Wyjmij kaczkę, a do uzyskanego już sosu dodaj mąki i przygotuj zasmażkę. Wlej do niej 1/2 l wody, przypraw solą, pieprzem i wrzuć posiekaną natkę pietruszki. Do sosu włóż ponownie kaczkę i dodaj grochu. Kaczkę wraz z warzywami gotuj 30 minut.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: