ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoser mielony 500 gramówrukola 150 gramówrzodkiewki 1 pęczekcebula 1 sztukkalarepki 250 gramówkiełki rzodkiewek 120 gramówocet winny 3 łyżek stołowycholej 3 łyżek stołowychcukier według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ser przełożyć do miski, lekko posolić, dodać 1/3 drobno posiekanej rukoli i wymieszać.Oczyszczone rzodkiewki, kalarepkę i cebule pokroić, dodać opłukane, osączone kiełki oraz resztę rukoli. Ocet wymieszać z solą, pieprzem oraz cukrem i olejem. Przygotowanym sosem polać rzodkiewki, rukolę, kalarepkę i kiełki. Z masy twarogowej zrobić kulki, przełożyć do sałatki i podawać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: